top of page

therapie  paarden 

Mieke

Mieke

is een 7 jarige merrie van ongeveer 160 cm. Haar grootte en bouw maakt haar geschikt voor ook de grotere kinderen en (jong-) volwassenen. Mieke is hier als eerste paard toegekomen met potentieel voor hippotherapie. Intussen is ze een volleert hippotherapie paard. Ze is ontzettend betrouwbaar en slim. Ze heeft een sterk karakter maar zou door het vuur gaan voor jou als ze je vertrouwt.

Martha

is een 6 jarige merrie van ongeveer 143 cm. Martha heeft een enorm knuffelgehalte en vindt niks leuker dan een hele dag overladen worden met aandacht. Ze is van weinig tot niks onder de indruk en durft ook wel al eens liever lui dan moe te zijn. Ze gaat heel graag op wandeling met jou!

Martha_edited.jpg
Sancho

Sancho

is een grote 14 jarige ruin van bijna 170 cm. Hij is wel groot maar toch een enorme knuffelbeer. Hij is heel zacht en vriendelijk in de omgang. Sancho is eigenlijk een rijpaard, maar groeit intussen ook heel erg als therapie paard.

Hij verbaast ons nog elke dag.

Boris

is een tinker ruin van nu 2,5 jaar. Hij gaat een mooi grote tinker worden van ongeveer 155 cm. Hij is ongelofelijk lief en grappig. Rond mei 2024 zal Boris beginnen aan zijn opleiding tot therapie paard. Al is hij nu ook soms al aan het oefenen als we te voet naar de weide stappen. Hij lijkt een koele kikker te zijn die niet snel onder de indruk is. Nog een weetje: hij is verzot op water!

Boris
Chicka

Chicka

Shetlander Chicka heeft haar naam niet gestolen.

Het is een echte diva! Ze is ongelofelijk lief en grappig van karakter. Chicka gaat graag op wandeling en maakt al eens een sprongetje in de piste aan de hand met kinderen.

Kaith

is een hele knappe Shetlander merrie die graag vertroeteld wordt. Ze geniet van aandacht en knuffels.
In juni 2023 is ze mama geworden van

onze kleine Raya-Vie.

Kaih

Maurice

geniet enorm van aandacht. Hij gaat graag op wandeling, speelt graag spelletjes in de piste en maakt graag een sprongetje. Zelfs met de allerkleinsten is Maurice erg betrouwbaar. Kinderen kunnen met hem werken zowel aan het halster als op het zadel.

Maurice

Raya-Vie

Raya is het veulentje van Kaith en zo ook meteen de jongste van onze kudde. Ze is geboren op 23 juni 2023. Ze heeft al heel wat meegemaakt voor haar leeftijd, de dierenkliniek kent ze jammer genoeg al. Gelukkig is ze er volledig bovenop gekomen en noemen we haar nu ons klein wondertje. Ze heeft een heel hoog knuffelgehalte, is schattig en een tikje ondeugend!

Raya
Rikki en Roosje
Hart.png

Rikki en Roosje

Deze twee lieverds zijn een onafscheidelijk duo.
Rikki (lichte kleur) is een hengstje en Roosje (bruin) is een merrietje. Ze zijn beiden geboren in het voorjaar van 2023 en de vriendjes van Raya.

Scherm­afbeelding 2023-10-21 om 00.51.16.png
bottom of page